Αρχική » Τα νέα μας

Τα νέα μας

Η εμπειρία Sonos τώρα διαθέσιμη και στο Spotify Free

Καλωσορίζουμε τους χρήστες του Spotify Free στην πλατφόρμα Sonos! Σε συνεργασία με την Spotify, η Sonos δημιούργησε ένα ολοκαίνουριο, πιο καθαρό interface που απλοποιεί ακόμη περισσότερο την αναζήτηση της αγαπημένης σας μουσικής.

Αρκεί μια απλή ενημέρωση του Sonos App!

Μετατρέψτε το στερεοφωνικό σας σε ένα σύστημα Sonos!
Υποδεχθείτε το νέο Sonos Port! 

Συνδέστε τη θύρα του στο παραδοσιακό στερεοφωνικό ή τον δέκτη σας και κάντε streaming μουσική και όχι μόνο. Απολαύστε απόλυτο έλεγχο με την εφαρμογή Sonos ή το Apple AirPlay 2 και επεκτείνετε εύκολα το ηχοσύστημα σας σε όλα τα δωμάτια.

Τώρα μπορείτε να παίξτε ασύρματα μουσική, podcasts, audiobooks και ραδιόφωνο από το Διαδίκτυο με τον παραδοσιακό ενισχυτή και τα ηχεία σας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε πικάπ, CD player και αποθηκευμένα αρχεία ήχου σε ηχεία Sonos σε άλλα δωμάτια.

Στείλτε ήχο απευθείας από το iPhone ή το iPad σας ή ζητήστε από τη Siri να παίξει Apple Music. Χρησιμοποιήστε το Line-In για να συνδέσετε το τηλέφωνό σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή στο στερεοφωνικό σας.

Μάθετε περισσότερα για το μοναδικό Port

Καλωσήλθατε στην ιστοσελίδα μας

Η ταχύτατα εξελισσόμενη εταιρία οπτικοακουστικών συστημάτων AVISION, σας καλώσορίζει στην ιστοσελίδα της και σας καλεί να εξερευνήσετε τις δραστηριότητες της.

Η AVISION με την πολυετή εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της έχει την δυνατότητα μελέτης, εγκατάστασης και υποστήριξης έργων τα oποια απαιτούν εξελιγμένη τεχνολογία και άψογη αισθητική. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας ,μας δίνει την δυνατότητα να καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα απαιτήσεων της εποχής μας. Η συνέπεια των εργασιών μας και οι ανταγωνιστικές τιμές, μας καθιστούν μια άριστη επιλογή για την λύση των προβλημάτων σας. Επισκεφτείτε τα γραφεία και την έκθεση μας ώστε να δείτε τα προϊόντα μας και να συζητήσουμε μαζί σας ώστε να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη και πλούσια εμπειρία πλοήγησης στη νέα ιστοσελίδα μας!

Γνωρίζεις την SONOS;

Tα συστήματα SONOS σου επιτρέπουν να ακούς μουσική σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού -  ασύρματα. Αποτελούνται από ένα ή περισσότερα ηχεία που μπορεί να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σου. Η μουσική μπορεί να προέρχεται από το διαδίκτυο ή από ψηφιακές συλλογές και τη διαχειρίζεσαι μέσω του tablet ή του smartphone σου . Εσύ αποφασίζεις αν θα παίζεις το αγαπημένο σου τραγούδι σε ολόκληρο το σπίτι ή προτιμάς διαφορετικό τραγούδι για κάθε δωμάτιο. Με τις κατάλληλες εφαρμογές, μπορείς να αποφασίσεις πού παίζει στο σπίτι σου ποιο τραγούδι: ποπ στην κουζίνα , καλαίσθητη τζαζ στο μπάνιο και ρομαντική κλασική μουσική στην κρεβατοκάμαρα. Ή να παίξεις το αγαπημένο σου τραγούδι ασύρματα σε όλο το διαμέρισμα. Μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση του ήχου, μεμονωμένα σε κάθε δωμάτιο. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ενεργή σύνδεση στο Internet, ένα ασύρματο router και μια πηγή ήχου, όπως υπηρεσίες streaming ή τη μουσική σου βιβλιοθήκη στον υπολογιστή σου ή NAS. Ένα τέτοιο σύστημα είναι εύκολο να δημιουργηθεί και μπορείς να έχεις πλήρη έλεγχο.