Αρχική » Λύσεις » Επαγγελματικοί Χώροι

Επαγγελματικοί Χώροι

Εγκατάσταση οπτικοακουστικού υλικού 

Τοποθέτηση βιντεοπροβολέων σε επιλεγμένες θέσεις ώστε να προβάλετε υλικό της επιλογής του πελάτη.

Εγκατάσταση ηχητικών συστημάτων ανακοινώσεων καθώς και τοποθέτηση συστημάτων σε αμφιθέατρα για άνετη παρακολούθηση σεμιναρίων.

Διαμόρφωση χώρων ως εκπαιδευτικών αιθουσών 

Τοποθέτηση βιντεοπροβολέων ν σε αίθουσες οι οποίες θα χρησιμοποιούνται ως εκπαιδευτικοί χώροι . Αναλόγως των διαστάσεων αυτών των χώρων υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης ηχητικού υλικού, ώστε να είναι άρτια η παρακολούθηση των εκπαιδευτικών  προγραμμάτων .Επίσης είναι εφικτή πλέον η εγκατάσταση διαδραστικων συστημάτων διαφόρων τεχνολογιών ώστε η ο εκπαιδευτής αλλά και οι εκπαιδευόμενοι να έχουν όλα τα αναγκαία τεχνολογικά εργαλεία στην διάθεση τους  ώστε να διευκολύνονται στην παρουσίαση αλλά και στην παρακολούθηση των μαθημάτων.

Εγκατάσταση και λειτουργία συστημάτων τηλεσυνδιάσκεψης

Εγκατάσταση συστημάτων τηλεσυνδιασκέψεων ώστε να υπάρχει  η δυνατότητα ηχητικής αλλά και οπτικής επικοινωνίας μεταξύ διαφόρων σημείων παγκοσμίως .

Κατασκευή και διαμόρφωση  αιθουσών συσκέψεων

Τοποθέτηση οπτικοακουστικού υλικού σε αίθουσα συσκέψεως(βιντεοπροβολέας, ασύρματα η ενσύρματα μικρόφωνα ,καταγραφέας συνομιλιών) .

Κατασκευή video wall

Τοποθέτηση  videowall με επιλογή διαστάσεων του πελάτη.

Η εγκατάσταση γίνεται από πλέον εξειδικευμένο προσωπικό και τα monitors τα οποία χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας .Υπάρχει βεβαίως και η δυνατότητα το videowall να είναι και τεχνολογίας αφής ώστε να έχουμε  πλήρη εκμετάλλευση της τρέχουσας τεχνολογίας.